Free shipping from €75,-

Alleen het beste.

Voor jouw huid.

100% Vegan & 

dierproefvrij & 

vrij van microplastics

alle absolution producten

Snelle verzending

Meest populaire producten

Menu

Beauty

Wellness 

Lifestyle

Feel Good! beauty, wellness & lifestyle is een Anbos en Skin geregistreerde schoonheidssalon 


In onze salon bieden wij een breed spectrum aan beauty, wellness & lifestyle behandelingen. Met de producten van o.a Absolution en Skin tech verzorgen wij bij iedereen een persoonlijke behandeling. 


Bij elk huidtype passen wij de juiste producten toe en streven wij ernaar om u een passend advies mee te geven. 


Ons doel is om bij elke klant een optimaal resultaat te bereiken door de combinatie van de behandelingen en de thuisproducten te adviseren. 


Huidspecialiste Aniek


Ik ben Aniek van Hoef, eigenaresse van Feel Good! Beauty, wellness & lifestyle.


Mijn ambitie lag altijd al bij een eigen bedrijf. Tijdens mijn studie schoonheidsspecialiste ben ik daarom al begonnen om mijn eigen bedrijf vorm te geven en op te starten.

 

In april 2016 was het eindelijk zover en ben ik gestart met Feel Good!

 

Na het behalen van mijn diploma als schoonheidsspecialiste wilde ik nog meer leren op dit gebied en besloot om me te specialiseren als allround schoonheidsspecialiste en Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®

 

Om mijn salon uniek te maken heb ik verschillende specialisaties gevolgd. Zoals: acne, elektrisch ontharen, huidoneffenheden verwijderen, definitief ontharen, chemische peelings en medische camouflage.

Uw huid verdient de beste zorg


Een Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® is gespecialiseerd in het bieden van verantwoorde huidzorg volgens medische richtlijnen en kunt u herkennen aan het kwaliteitslabel Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®.


Gediplomeerde schoonheidsspecialisten krijgen dit kwaliteitslabel pas toegekend na de basis- en vervolgopleiding en de Masterclass Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten succesvol te hebben afgerond. Er vindt jaarlijks een nascholing plaatst op bekwaamheid en actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied dermatologie.


Het kwaliteitskeurmerk betekent dat de Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® onafhankelijk is opgeleid volgens de medische richtlijnen van gespecialiseerde huidbehandelingen en heeft een belangrijke signaalfunctie bij verschillende huidaandoeningen. Door een huidaandoening in een vroeg stadium te herkennen, kan er op professionele wijze een doorverwijzing plaatsvinden naar een huisarts.


Daarnaast kan een Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® diverse specialistische huidbehandelingen toepassen, waaronder acné, overbeharing en camouflage, waarbij de behandelingen vergoed kunnen worden door de zorgverzekeraar. Ook kan de Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® verantwoorde productkeuzes maken, is een expert op het gebied van cosmetica-ingrediënten in huidverzorgingsproducten en is getraind om te werken met specialistische apparatuur.


Iedere Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie® staat geregistreerd op www.medisch-schoonheidsspecialist.nl


Vanaf Juni 2023 is Aniek afgestudeerd als Medisch Schoonheidsspecialist Dermatologie®


Ontvang de beste huidtips direct in je inbox