Tyro Cosmetics

The SCIENCE to create a PERFECT SKIN

In onze salon geven wij elke behandeling met TYRO cosmetics. TYRO is een baanbrekende huidverzorging op basis van het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO is, dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat bereikt.

De producten van TYRO cosmetica zijn ontwikkeld door Dr. A. Molenaar, een internationaal befaamd plastisch chirurg. Na vele jaren actief te zijn geweest binnen de plastische- en esthetische chirurgie besloot hij zijn vakkennis en ervaring aan te wenden voor de ontwikkeling van een complete huidverzorgingslijn, die volledig voorziet in alle voedingsstoffen waar de huid om vraagt.

Vitamine E is volgens hem erg belangrijk voor de huid. Vitamine E is een anti- verouderingsvitamine, verbetert de doorbloeding, heft stuwingen in de haarvaatjes op en verbetert hun conditie. Vitamine E/Selenium vindt u terug in elk product van TYRO Cosmetica.

TYRO is een effectief huid verjongings- en verzorgingsprogramma, met hoog gedoseerde werkstoffen die werkzaam zijn voor o.a.: rimpeltjes, lijntjes, zonbeschadigde huid, verslapping, slecht doorbloede huid, oudere huid, grove structuur, onzuivere huid en de droge/vochtarme huid.